Emberi elme anatómiája tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik maguk is szeretnék megismerni az emberi elme rejtélyét. Akik tudni szeretnék, milyen erők befolyásolják az ember tetteit, mi teszi irracionálissá a viselkedését, valamint az is érdekli, hogy mi a megoldása ezeknek a problémáknak.

A tanfolyam 20 órás, és 20 témát foglal magába. Alapvető tudást és megértést ad az elme részeiről, működéséről, a személyre tett befolyásáról.

Ezen a tanfolyamon megtanulja hogyan és miért befolyásolja az elme nem tudatos része a döntéseit, akaratát, tetteit és ez által a személyes szabadságát, céljainak sikerét, és magát a személyiségét.

Rá fog jönni miért vannak gátak és nehézségek, lelki eredetű betegségek, testi fájdalmak, amik orvosilag nem igazolhatók, és hogyan lehet ezektől megszabadulni.

5-8 fős csoportokban indítjuk a tanfolyamot. Minden egyes témánál lehet csatlakozni az előadásokhoz, mert a tanfolyam felépítése lehetővé teszi ezt.

A tanfolyam 20 előadásból áll, 20 témát ölel fel az emberi elme feltérképezésében. Alkalmanként két témát tárgyalunk meg, és nézzük meg gyakorlati működőképességét.

Tanfolyam indulása: 2018. Februártól folyamatosan heti 2-4 órában választás szerint.

A teljes tanfolyam ára:  10.000 Ft