Magunkról

Henczel Edit

Gyerekként, ha megkérdezte valaki, hogy mivel akarok foglalkozni, akkor pontos választ adni nem tudtam, viszont egyet biztosan tudtam: a célom, hogy segítsek másoknak.

Magyar-pedagógia szakos tanárként végeztem, majd évekig az oktatásban dolgoztam, így tényleg lehetőségem nyílt a célom kibontakoztatására. Az oktatási kereteken túl, azonban más súlyos problémák is körvonalazódtak, mégpedig az egyes emberek kudarcai, képességeikbe vetett hitük összeomlása, a feldolgozatlan keserűségek, lelki fájdalmak, amikkel szintén szerettem volna kezdeni valamit.

L. Ron Hubbard filozófiáját tanulmányoztam, és az emberi problémák megoldására, az emberi képességek javítására szakosodtam.

E filozófia gyakorlati alkalmazását magamon is kipróbálva állíthatom, hogy nincs reménytelen eset, és lehet tenni valamit egy jobb élet elérése érdekében.

Szeretem a gyerekeket, az embereket, és hiszem, hogy szinte nincs olyan probléma, vagy nehézség a világon, amin nem lehet segíteni. Azt is hiszem, hogy a jó lehet még jobb, és minél magasabb szintű képességekkel rendelkezik valaki, annál magasabb szintre emelhető az önbecsülése, szellemi gazdagsága, és tudása.

 

Henczel Eszter

2006-tól foglalkozom életvezetési tanácsadással.  A Gábor Dénes Főiskolán informatikai gazdaságot tanultam, de munkáim során rá kellett jönnöm, hogy nem okoz örömet számomra az informatikai terület és sokkal jobban boldogulok ha az emberekkel foglalkozom.

Ennél fogva olyan módszerek, technológiák után kezdtem el érdeklődni, amelyekkel tényleg hatékonyan tudok segíteni másoknak.

L. Ron Hubbard munkásságában találtam meg azokat a lehetőségeket, technológiai módszereket, amikkel olyan segítséget tudok nyújtani másoknak, ami valóban megváltoztatja az életüket egy élhetőbb, boldogabb irányban.

L. Ron Hubbard filozófiájának gyakorlati alkalmazását magamon is kipróbáltam, és megerősített abban, hogy mindenkin lehet segíteni, és minden helyzetre van megoldás.

Célom, hogy munkámmal segítsek másoknak egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet elérésében.