Párkapcsolati szeminárium

Mitől dől romba egy kapcsolat? Miért hull ki a kapcsolatok nagy része a 3. vagy a 7. év után: Miért végződik válással a házasságok több mint fele? Ezekre a kérdésekre vannak egyszerű, kézzelfogható válaszok. Megtanulható az, hogyan válasszunk helyesen partnert, ki lehet a hozzánk illő pár. Megtanulhatjuk felismerni, kit kell elkerülni az életben, de ha már szerencsétlenül is jártunk egymással, mégis mit lehet tenni?

A párkapcsolatok megmenthetők, és ezen a szemináriumon a résztvevők megtanulják, hogyan teremthetnek egy igazán sikeres és boldog kapcsolatot.

Ez a tanfolyam kétirányú, nem a hagyományos oktatási formában történik. Minden témát körbejárunk, megbeszélünk, kielemzünk. A témákat filmrészletekkel mutatjuk be, és inspiráló feladatokkal gazdagítjuk a szemináriumot, melyről feltöltődve megy haza a résztvevő.

SZEMINÁRIUM IDŐPONTJA: 2018. Január 27.

Helyszín: Cserepes Ház (Zuglói Művelődési Ház) 1145 Budapest, Uzsoki u. 57. Az Örs Vezér téri IKEA áruháztól 350 méterre, továbbhaladva a Füredi úton jobb oldalon. Parkolás ingyenes

Szeminárium ára: 10.000 Ft